Samarbejde

Har du et parkeringsareal som du ønsker kontrol over så er det lige en opgave for os. Vores p-vagter vil flere gange dagligt holde et vågent øje med dit areal og hvis behovet opstår uddele p-afgifter.

Dansk Parkering står for udarbejdelse og montering af den nødvendige skiltning, helt gratis, samt udsteder den ønskede mængde gæstekort og parkeringstilladelser – uden omkostninger for dig som kunde.


Alt vores arbejde vil ske i tæt samarbejde med dig som ejer, herunder også tilpasningen af skiltene.

Du har døgnet rundt mulighed for at ringe til os, ved akut behov for parkeringskontrol.

Dansk Parkering står for alt administrativt arbejde i denne forbindelse, såsom klagesager og eventuelle inkassosager. Du skal på den måde ikke bruge en masse administrative ressourcer på parkeringsservice; du skal blot kontakte os, og vi tager hånd om det.

Når du indgår et samarbejde med Dansk Parkering, vil du ikke møde lange opsigelsesperioder. Kontakt os og hør, hvad vi kan tilbyde dig.
Intet parkeringsareal er for lille til os. Ved Dansk Parkering vil du altid møde professionel og seriøs vejledning. Ligeledes vil parkanter, der har modtaget en kontrolafgift fra os, altid blive mødt med en ordentlig behandling.